fbpx

Eenvoudig en duidelijk dossier

Als vroedvrouw wil je eenvoudig een zwangerschap kunnen opvolgen & meteen de informatie bij de hand hebben wanneer het nodig is. Per consultatie bestaat PatientManager slechts uit één pagina. M.a.w. je hoeft tijdens een prénataal, postnataal consult of de zwangerschap niet te veranderen van pagina’s.

Belangrijke informatie kan je in de anamnese steeds aangeven waardoor deze info altijd te beschikking is tijdens een consultatie. We maken het je graag gemakkelijk, dit is bv. waarom we het ook mogelijk hebben gemaakt om consultaties af te printen of om brieven op te slaan zodat je deze meteen kan versturen naar de mama.

Optimaal factureren

Efficiënt werken is vaak een grote uitdaging. Facturatie hoort hier zeker ook bij. Onze digitale ervaring bracht ons dan ook tot 2 modules. Er is de mogelijkheid om prestaties meteen te factureren na een consultatie in de toepassing.

Anderzijds is er ook de module om betalingen eenvoudig op te volgen zodat je bv. de inkomsten kan zien, maar waarmee je evengoed alle prestaties kan uitprinten op briefjes om meteen door te sturen naar de nodige mutualiteiten. Dit natuurlijk naar de gewenste volgorde per mutualiteit zodat je geen tijd moet spenderen aan sorteren.

Groeien naar een praktijk

PatientManager is gemaakt om je te ondersteunen van A-Z. We merken vaak dat het alleen een grote uitdaging is om alles gebolwerkt krijgen. Samenwerkingen moeten na een tijd ook gebeuren & hier is PatientManager volledig voor gemaakt. De toepassing bied je de nodige ondersteuning om een team uit te bouwen & betalingen centraal op te volgen indien gewenst.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om:

  • e-maillijsten te zien van bv. mama’s die binnenkort zullen bevallen of één maand gelden bevallen zijn.
  • registraties van de website meteen in het programma te ontvangen
  • lessen aan te maken & inschrijvingen te beheren
  • etc.

Kortom, met PatientManager kan je groeien van een vroedvrouw alleen tot een volwaardig team.