fbpx

Menselijk contact

PatientManager maakt het mogelijk om een elektronisch dossier te gebruiken zonder het menselijk contact van papier te verliezen. De toepassing werkt vlot op een smartphone & we merken vaak dat vroedvrouwen na hun consultatie pas het dossier volledig gaan invullen.

We versterken het menselijk contact door gebruik te maken van grafieken waardoor het super is om toch net dat ietsje meer te kunnen weergeven tijdens een gesprek met de mama.

Eenvoudig dossier

Dossiers zijn in PatientManager supereenvoudig. We zorgen ervoor dat je ten allen tijde weet wat er tijdens de vorige consultaties gebeurde, waardoor je niet meer hoeft te zoeken tussen papieren. Een laptop gebruiken is geen vereiste waardoor je met je smartphone toch na elke consultatie de pré- of postnatale gegevens kan bijhouden.

Wens je de huisarts/gynaecoloog in te lichten van informatie? De mogelijkheid is er om een consultatie af te printen zodat je héél eenvoudig altijd een inlichting kan doorsturen.

Klaar voor elektronische facturatie

Facturatie kan je momenteel reeds gaan bijhouden in PatientManager. Alle nomenclatuurnummers zijn aanwezig & we houden rekening met alle uitzonderingen die niet mogen gefactureerd worden. Je hoeft dus nooit nog nummers op te zoeken om na een consultatie toch meteen alle juiste nummers in rekening te brengen.

We ontwikkelden de facturatie reeds zodat het ook klaar is om digitaal briefjes door te sturen eenmaal dit mogelijk zal zijn. Tot dan kunnen briefjes steeds geprint worden, indien gewenst.